Portal Update Music

AT-M6 Gorilla lépegető - Az Utolsó Jedik | Star Wars Akadémia

AT-M6 Gorilla lépegető - Az Utolsó Jedik | Star Wars Akadémia #1
AT-M6 Gorilla lépegető - Az Utolsó Jedik | Star Wars Akadémia #2 AT-M6 Gorilla lépegető - Az Utolsó Jedik | Star Wars Akadémia #2 AT-M6 Gorilla lépegető - Az Utolsó Jedik | Star Wars Akadémia #4

Download AT-M6 Gorilla lépegető - Az Utolsó Jedik | Star Wars Akadémia

Tetszik az Akadémia és szívesen támogatnád? Légy te is Patreon:
https://goo.gl/qx9HUc
Kiváló minőségű Star Wars -os cuccokért kattints a linkre:
https://goo.gl/cuGfMb
Minden vásárlás után amit erről a linkről intézel, az Akadémiát is támogatod. Köszönöm szépen! Facebook:
https://goo.gl/Gjzhe3

Instagram:
https://goo.gl/cWms5M

GMail:
[email protected]

Sziasztok, rajongók! Üdvözöllek az Akadémián!

Sokatok érdeklődött az Első redn új lépegetőjéről, mely a Star wars Az utolsó Jedik –ben fog debütálni pár napon belül. Nos, én összesedtem amit csak tudtam erről a mega lépegetőről… készen álltok?
Lássuk hát, mi fán is terem az AT-M6 –os.
A régi trilógia egyik ikonikus járműve volt az AT-AT az-az a Birodalmi lépegető. Neve az All Terrain – Armored Transport szóláncból ered, melyek kezdőbetűi összeolvasva ugye az AT-AT –t adják ki. Lényegében ezek egy minden terepviszonyra alkalmas, páncélozott szállítók voltak.
Aztán eljött a 2016 –os év és megjelent a Zsivány egyes – Egy Star Wars történet című film, mely a Yavini csata előtt játszódik kicsivel. Nos, itt egy új modellel az AT-ACT –vel ismerkedhettünk meg a Scarif –i csata folyamán. Ezek annyira nem is igazán harci gépek voltak, hanem inkább tényleg amolyan szállító eszközök. Erre utal a nevük is, az-az All Terrain – Armored Cargo Transport…
Tehát lényegében egy páncélozott minden terepviszonyra alkalmas amolyan konténer szállító volt, melynek lényegesen gyegébb volt a felépítése, mint a Sima AT-AT modelleknek.

És most… Most 2017 –ben Az Utolsó Jedik c. filmben debütál majd az Első rend nagyágyú lépegetője, az AT-M6 amit sok helyen Gorilla lépegetőnek is hívnak. Angol neve az All Terrain MegaCaliber Six …
Mely lényegében egy minden terepviszonyra alkalmas az elődöknél jóval nagyobb méretű és egy Megacaliber 6- os ágyúval felszerelt verzió lesz.
Most, őszintén, nem is mondom el inkább a véleményem erről a mindig nagyobbról… és talán ennek a monstrumnak az esetében nem is kell.
Talán sikerült tanulniuk az elődök gyengéiből és ez már tényleg egy harcra felszerelt vadállat lesz? Nos, a fejre szerelt négy Sugárvető ágyú, és a hátán helyet kapott nagy ágyú miatt ez bőven lehetséges.
Továbbá jól látható, hogy módosítottak a lábak mechanikáján is… valószínűleg ez miatt is kapták a Gorilla walker becenevet olyan hamar.
De miért is jó az új láb? Nos, ezt már tuti nem kötözik össze egy spárgával! Sőt, azt is bőven elképzelhetőnek tartom, hogy ez az új dizájn lehetővé teszi az AT-M6 –osok számára, hogy a Crait világában azokat a hatalmas sziklafalakat megmásszák… Ugye régen a Klónok háborújában láthattuk, hogy a 6 lábú AT-TE lépegetők, akár vertikálisan is képesek voltak haladni. Szerintem szuper lenne valami hasonló itt is.
Minden esetre túl sok információ még nicns róluk a méreteket és a pontos felszerelést vagy legénységet illetően. Természetesen amint lesznek információk, ezt a masinát is be fogom majd mutatni nektek a többi társával együtt.
Viszont az ágyúra, ami a hátán van, még kitérnék kicsit, az egyik TV Spot alatt, láthattuk tüzelni a lépegetőt ezzel, erre Rose válasza, aki épp egy Skii speederben ült, csak annyi volt a reakciója, hogy ez aztán a nagy fegyver. Viszont… hamarosan elérhető lesz majd a Battlefront II új Last Jedi témájú DLC-je, melyben majd lehet játszani a Crait-en is. Na, persze, hogy benne lesznek ezek az óriások is.
Öröm lehet annak, aki megkaparinthatja majd, nekem egyelőre nincs lehetőségem rá sajnos.
Nos, ennyi lett volna, amit eltudtam nektek mesélni erről a lépegetőről, remélem elnyerte a tetszéseteket.
Köszönöm a figyelmetek és ne feledjétek, hogy a napokban az Utolsó Jedik lesz a téma a csatornán egészen a premierig.

Jó szórakozást.

Hozzászólásban várom a véleményeket, észrevételeket és egyéb bármiféle kommunikációt :)
Továbbá szívesen folytatok akármilyen beszélgetést mely kapcsolódik a Star Wars világához.
Köszönöm a figyelmeteket!
Az erő legyen veletek.

#StarWarsAkadémia #StarWars #Follow #Like #ATM6 #AzUtolsóJedik

Download Here:

FAST DOWNLOAD DOWNLOAD SERVER 2

Disclaimer:

This content may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries.
Downloading AT-M6 Gorilla lépegető - Az Utolsó Jedik | Star Wars Akadémia mp3 on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.

Watch video on Youtube: AT-M6 Gorilla lépegető - Az Utolsó Jedik | Star Wars Akadémia
Search another results: AT-M6 Gorilla lépegető - Az Utolsó Jedik | Star Wars Akadémia


Tags: Star Wars, Akadémia, Csillagok Háborúja, Star Wars Akadémia, Az Utolsó Jedik, The Last Jedi, AT-M6, gorilla, lépegető, walker, empire, birodalom, first order, első rend, star wars 8, magyar, magyarul